فیزیولوژی
آنژیوکت وسیلهای چند کاره است که برای تزریق های مکرر یا طولانی مدت سیاهرگی داروها، خون یا سایر محلول های تزریقی به تنهایی با ترکیبی از آن ها به کار می رود . این محصول برای بی حسی نخاعی ، بی حسی اپیدورال که روشی برای تسکین درد است و اغلب برای زایمان به کار می رود و حتی برای بیوپسی نیز استفاده می شود.
چگونه کار می کند؟
آنژیوکت شامل یک ورودی تزریق مجهز به دریچه یک طرفه است که از برگشت جریان مایع تزریقی ممانعت می کند . از آنژیوکت برای تزریقهایی که بدون دخالت سوزن صورت میگیرد استفاده می شود و در نتیجه خطر عفونت کاهش یافته و از جراحت های ناشی از فرو رفتن سوزن در بدن جلوگیری می شود . آنژیوکت در چهار سایزG(22G‚۲۰G‚۱۸G‚۱۶) مطابق با استانداردهای بین المللی ۱۰۵۵۵ ISOتولید می شود .
در چه مواردی به کار می رود؟
جدول ۱ اندازه های مختلف آنژیوکت به همراه رنگ ها و موارد کاربرد آن را نشان می دهد.
منبع : https://sedanmed.ir/product/%D8%A2%D9%86%DA%98%DB%8C%D9%88%DA%A9%D8%AA/
کیسه کلستومی ابزاری مناسب برای درمان مشکلاتی مانند عفونت، یبوست، بی اختیاری ادرار و … است. طی عمل جراحی، در ناحیه ی شکم سوراخی با نام استوما ایجاد می شود که این سوراخ به روده ی بزرگ باز می شود . این سوراخ می تواند در هر قسمت از روده ی بزرگ ایجاد شود.
ساختار کلی به این صورت می باشد که مواد مغذی که از طریق معده وارد روده ی کوچک می شود و روده ی کوچک وظیفه ی تفکیک مواد زائد از مواد مفید برای بدن را دارد.
ویتامین، پروتئین، کربوهیدرات و دیگر مواد مفید جذب بدن می شود.
مواد و گاز های زائد و قابل دفع وارد روده بزرگ می شود و اینجاست که مواد زائد از طریق سوراخ استوما و بدون عبور از مقعد به بیرون از بدن هدایت می شود.
خارج شدن این مواد از بدن موجب کاهش اعتماد به نفس می شود و حرکتی دور از نظافت و بهداشت بدن می باشد .به همین دلیل کیسه هایی تحت عنوان کیسه کلستومی برای جمع آوری این مواد زائد موجود می باشد.
دهانه ی این کیسه به صورت حلقه باز می باشد تا اطراف سوراخ موجود روی پوست شکم را پوشش دهد، همچنین قسمت پایینی این کیسه دارای چسب مخصوص می باشد تا به پوست شکم بچسبد و انعطاف پذیر باشد. کیسه کلستومی می تواند موقت یا دائمی باشد و کیسه های کلستومی معمولی هر 3 الی 5 روز یکبار باید عوض شوند.
مخزن این کیسه از جنس سیلیکون شفاف یا کدر می باشد و به گونه ای ساخته شده است که هیچ گونه بو و گازی را از خود خارج نمی کند و با اطمینان و اعتماد بنفس کامل می توان از آن استفاده کرد. ته کیسه به صورت گیره می باشد و می توان در مداقع ضروری آن را باز کرد و مواد داخل کیسه را بدون جداکردن از سوراخ استوما تخلیه کرد.
شما بعد از کاشت موی طبیعی ، با عوارض جانبی روبرو می شوید، که اجتناب ناپذیر است. از شایع ترین عوارضی که ممکن است بعد کاشت مو با آن مواجه شوید، دیده شدن دلمه هایی روی پوست سر است که به خاطر ظاهر نامطلوبی که دارند، برای اکثر بیماران ناخوشایند است.
در این مطلب ما قصد داریم در مورد دلیل ایجاد این دلمه ها و نحوه بهبودی آن ها صحبت کنیم.
با ادامه مطلب ما را همراهی کنید.
همان طور که بیان کردیم، یکی از شایع ترین عوارض بعد از کاشت مو، ظاهر شدن دلمه، روی پوست سر است.
بعد از این که برش های ضروری، برای کاشت مو را روی پوست سر ایجاد می کنند، بافت های آن قسمت، مواد منعقد کننده خون، ترشح می کنند که باعث کمک به بهبود زخم ها می شود.
در حقیقت دلمه ها، همان پوسته های زخم ها هستند که در دور و بر پیوند هایی که انجام شده است، به وجود می آیند که کاملا طبیعی بوده و جای نگرانی ندارد و معمولا از روز دوم، بعد از کاشت مو، در پوست سر ظاهر می شود.
اگر کاشت مو شما به روش اف یو ای ( FUE ) صورت گرفته است، احتمال دارد، دلمه هایی روی پوست سر و پیشانی شما ظاهر شود که کاملا طبیعی است و تقریبا در روز سوم بعد از کاشت مو، ریکاوری می شود.
بعد از این که کاشت مو شما به روش اف یو ای انجام شد و خواستید بلافاصله بعد از کاشت، بخوابید و استراحت کنید، حتما باید باند های سرتان را باز کنید و از مرطوب کننده ها، در قسمت برداشت ( پشت سر ) که این کار در بهبود سریع دلمه ها موثر است و روزی دوبار این کار را انجام دهید، فقط دقت داشته باشید، به هیچ عنوان، هیچ گونه پمادی نباید روی گراف ها استفاده کنید.
زیرانداز بیمار یک مورد همراه فوق العاده برای پوشش تشک بیمارستان است. این پد های بهداشتی از آلوده شدن انواع تشک ها و تخت ها جلوگیری می کنند. زیرانداز راما یک همراه ایده آل برای پوشش تشک بیمارستان است که به راحتی در زیر بیمار انداخته شده و با قدرت جذب بالایی که دارد، خون، مایعات و سایر ترشحات را به خود جذب کرده و از آلودگی تشک و تخت جلوگیری می کند.
این زیرانداز یکبار مصرف بوده و پس از استفاده و آلوده شدن به راحتی از روی تشک برداشته و دور انداخته خواهد شد.این زیر انداز ها ایمنی، مقاومت، دوام و راحتی بالایی داشته و برای استفاده بر روی هر نوع تشکی مناسب هستند.
این رویه تشک تخت در به حداقل رساندن انتقال عفونت ها نقش به سزایی داشته و برای محیط های مختلف بالینی و یا حتی بیماران در منزل مناسب می باشند.قسمت بالایی این پد که در زیر بیمار قرار می گیرد فاقد لاتکس بوده و دوستدار پوست بیمار است.
قسمت زیرین این محصول از PE ضد آب ساخته شده است تا آب و مایعات را به پشت منتقل نکند.در قسمت میانی یا وسط پد نیز یک هسته جاذب وجود دارد که به خوبی مایعات را جذب خواهد کرد. قسمت مرکزی این زیرانداز به کمک ۲ لایه بافت محکم شده که از لغزش و جا به جایی آن در زیر بیمار جلوگیری می کند به این ترتیب همواره از تخت و تشک محافظت می کند.
لایه زیرین این Bed Underlay از تشک و تختخواب محافظت می کند بنابراین برای مراقبت های پزشکی و همچنین برای افرادی که از بی اختیاری ادرار رنج می برند، گزینه ای ایده آل است.
این Disposable Bed Protection نیازی به شست و شو نداشته و کاربر می تواند پس از هر بار استفاده، به راحتی پد را دور انداخته و از پد دیگری استفاده نماید. در حقیقت این Disposables Underpad از خمیر کاغذ، چسب گرم، منسوج نبافته فیلم پلی اتیلن و پودر جذب تولید شده است.
این محافظ تخت بیمار یکبار مصرف برای مسافرت ها نیز ایده آل می باشد. همچنین پد های محافظ یکبار مصرف تخت خواب راما در ابعاد ۹۰ در ۶۰ طراحی و تولید شده اند که قابلیت استفاده برای صندلی های چرخدار را نیز دارا بوده و بنابراین می توانند به راحتی جهت بیماران با بی اختیاری ادرار در حالت نشسته یا خوابیده مورد استفاده قرار گیرند.