یکی از دغدغه های همه مخاطبین هنر آشپزی داشتن یک کتاب یا یک مرجع تخصصی آشپزی است. کتاب های آشپزی با قیمت های روز بسیار گران قیمت هستند. از اینرو بسیاری از افراد به اینستاگرام و سایت های آشپزی روی آورده اند. سایت های آشپزی هم در بسیاری از مواد دستورالعمل غذا را با ساختاری غیر استاندارد ارایه می کنند. در بسیاری از موارد هم ترجمه یا تالیف هایی که انجام داده اند آنچنان که باید کاربردی نیست. از اینرو مرکز آموزش آنلاین آشپزی سعی کرده است بهترین و کاربردی ترین آموزش ها را برای مخاطبین خود تهیه نماید. در ادامه به آموزش بعضی از این موارد خواهیم پرداخت.
یکی از بخش هایی که در مرکز آموزش آنلاین آشپزی با عنوان آموزش غذاهای اصیل ایرانی قرار داده شده است طرز تهیه انواع غذاهای محلی است که فعلا با آموزش بیش از 250 غذای اصیل ایرانی کار خود را آغاز کرده است. این بخش بزودی دنیایی از غذاهای اصیل ایرانی خواهد شد. در نظر داشته باشید که ایران زمین با این پهناوری دارای قومیت ها و مناطق مختلف است. این قومیت ها هم هر کدام دارای غذاهای مختلفی هستند.
یکی از غذاهایی که آموزش آن بسیار تخصصی است کوفته تبریزی است. کوفته تبریزی از غذاهای اصیل تبریز است که تقریبا می توان گفت که در همه ایران زمین طبخ می شود. این یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و لذیذ است که شما عزیزان می توانید آموزش و طرز تهیه این کوفته تبریزی اصل خوشمزه را برایتان آموزش داده شده است.
در اینجا نکته بسیار مهمی را در تهیه کوفته تبریزی بیان خواهیم نمود. یکی از رموز تهیه کوفته تبریزی اصل استفاده از مواد اولیه تازه و مرغوب است. این مواد اولیه تازه در شهر تبریز و تمام استان آذربایجان شرقی دارای کیفیت بینظیری هستند. پس یکی از دلایل خوشمزه شدن کوفته تبریزی اصل همین مواد اولیه مرغوب است.
از دیگر غذاهای اصیل ایرانی خوشت ها هستند. خورشت ها غذاهایی هستند آبکی که عموما با برنج سرو می شوند. خورشت های اصیل ایرانی نظیر قورمه سبزی – قیمه و بسیاری خورشت دیگر هستند. این خورشت ها هم طرز تهیه و دستورالعمل های خاص خودشان را دارند. برای تهیه و آموزش هر کدام هم بایستی بهترین رسپی و دستورالعمل را مطالعه کنید.
شاید جالب باشد که بدانید خورشت های سنتی ما فقط قورمه و قیمه نیستند. خورشت هایی که از خوردنشان لذت خواهید برد ولی متاسفانه به دلایل بسیاری از ذهن ها پاک شده و در حال فراموش شدن هستند. از این دست خورشت ها می توان به خورشت آلو بخارا با مرغ اشاره کرد.
این خورشت هم یکی از بهترین و خوشمزه ترین خورشت های سنتی ما ایرانیان است که امروزه کمتر طبخ می شود. مرکز آموزش آنلاین آشپزی بهترین و کاربردی ترین رسپی برای این خورشت خوشمزه را در سایت 1TouchFood قرار داده است. شما می توانید با مطالعه آموزش و طرز تهیه خورشت آلو بخارا با مرغ این خورشت خوشمزه را بیاموزید و آن را برای عزیزانتان در منزل طبخ کنید.
فراموش نکنید که یکی از نکات مهم در تهیه یک خورشت خوشمزه استفاده از مواد اولیه مرغوب است. این مواد بایستی با کیفیت بالا باشند. البته اگر ارگانیک باشند که خیلی بهتر است. همانطور که از نام این خورشت پیداست دارای آلو بوده و ماده اصلی آن نیز مرغ است. این خورشت بسیار اصیل و خوشمزه می باشد. سعی کنید خورشت آلو بخارا با مرغ را حتما در وعده های هفتگی خود قرار دهید.
قطعا شما و خانواده و دوستانتان از خوردن این خورشت خوشمزه لذت خواهید برد.
باسلوق ها یکی از شیرینی ها و خوردنی های اصیل ما ایرانی ها هستند. معمولا این خوراکی را با آجیل سرو می کنند و در ایامی مانند چهارشنبه سوری در سفره ما ایرانیان دیده می شود. این خوراکی بسیار خوشمزه و لذیذ است. بچه ها و بزرگتر ها واقعا از خوردن این شیرینی لذت می برد. باسلوق مخصوص ما ایرانی ها می باشد و با تنوع های بسیار کم در بازار موجود است.
باسلوق در تمام ایران یک شکل است و دارای خواص بسیاری است. البته بایستی در خوردن آن بسیار دقت داشته باشید. معمولا باسلوق را با چای داغ میل می کنند. برای آموزش باسلوق خانگی می توانید از سایت 1TouchFood استفاده کنید. بهترین آموزش را برای باسلوق خانگی در اینجا برایتان قرار داده ایم.
یکی از بهترین آش ها و خوشمزه ترین آش های ایرانی آش شله قلمکار است. این آش برعکس بقیه آش ها نظیر آش رشته دارای گوشت است. این آش واقعا خوشمزه است. برای تهیه این آش حتما نفخ حبوبات را بگیرید و اجازه دهید با شعله کم طبخ شود. اینکه بتوانید با یک دستورالعمل درست و کامل این آش را بدون ایراد طبخ کنید یکی از آرزوهای همه ماست. اما مرکز آموزش آنلاین آشپزی 1TouchFood توانسته است این کار را انجام دهد. بهترین آموزش آش شله قلمکار را برایتان قرار داده ایم. این آش در فصل سرما بسیار دلچسب است.
آش شله قلمکار بدلیل داشتن گوشت می تواند یک وعده غذایی کامل انتخاب شود. معمولا آش ها را با نان یا بدون نان میل می کنند. حواستان باشد که بعد از خوردن آش به هیچعنوان آب میل نکنید که مطمینا دل درد خواهید شد. برای طبخ این آش کمی صبر و حوصله داشته باشید و کمی دقت کار تمام است.
کیک پزی یکی از خواسته های بسیاری از بانوان است. کیک پزی یک حرفه و یک تخصص در آشپزی است که خیلی از آشپز ها در این زمینه حرفی برای گفتن ندارند مگر اینکه تخصصی در این زمینه داشته باشند. کیک ها انواع مختلفی دارند. کیک های شکلاتی – کیک های موزی – کیک های نسکافه ای – کیک های ساده و بسیاری دیگر که هر کدام ساز و کار خودشان را برای تهیه دارند. طرز تهیه انواع کیک ها یکی از مواردی است که ما توانسته ایم بصورت کاملا تخصصی روی این موارد کار کنیم. اینکه مواد اولیه را بصورت کاملا کاربردی و تخصصی ارایه کنیم و مراحل کار را دقیقا همانطور که می بایست ارایه کنیم یکی از اهداف اصلی مرکز است.
شما عزیزان برای آموزش انواع کیک های خوشمزه می توانید از طرز تهیه انواع کیک استفاده نمایید.
مرکز آموزش آنلاین آشپزی توانسته است با استفاده از تکنولوژی روز دنیا بسیاری از غذاهای سنتی و محلی ایران را در کنار انواع غذاهای ملل آموزش دهد. همانطور که می دانید در بخش آموزش آشپزی رایگان توانسته ایم بسیاری از رسپی ها و دستورات غذایی را آموزش داده و با جدول ارزش غذایی و طرز تهیه انواع آن بصورت گام به گام و مرحله به مرحله قرار داده ایم. در باره آموزش آشپزی حرفه ای ذکر چند نکته خالی از لطف نیست.
ارایه بهترین دستور پخت ها
ارایه بهترین روش کار برای طرز تهیه انواع غذا
ارایه جدول ارزش غذایی
امکان پرینت و چاپ رسپی و دستور پخت
ارایه کامل و دقیق مواد لازم طرز تهیه
ارایه کامل و دقیق مراحل اجرای پخت و طرز تهیه
قرار دادن تصاویر مرتبط و جذاب
راحتی کار و کاربر پسند بودن آموزش آشپزی
ما در مرکز آموزش آنلاین آشپزی 1TouchFood منتظر شما عزیزان هستیم.